Στημένα Γκάλλοπ απο τον Κ. Γκιουλέκα (2)

ΠΡΟΣ : Εισαγγελία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σας καταγγέλλω ότι κατά παράβαση των ισχυόντων νόμων έχει τοποθετηθεί παρανόμως στο οδικό δίκτυο υπαίθρια διαφημιστική πινακίδα και ειδικότερα εμφανίζουσα την εφημερίδα ΑΘΗΝΑΪΚΗ με  θετική δημοσκόπηση υπερ ενός μόνο υποψηφίου δημάρχου του Δήμου Θεσσαλονίκης  ονόματι Γκιουλέκα Κώστα κατά παράβαση και της νομοθεσίας περί εκλογών (και επιπροσθέτως και με διαφήμιση εκτός ορίων εκλογικής περιφέρειας ) και όπως στο τέλος της καταγγελίας και στο συνημμένο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ αναφέρω, το οποίο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ είναι αναπόσπαστο τμήμα της καταγγελίας μου ταύτης.

Ζητούμε την άμεση εφαρμογή του νόμου τόσο για την άμεση αποκαθήλωση της ανωτέρω διαφημίσεως όσο και την κατά την αυτόφωρη διαδικασία σύλληψη των δραστών καθόσον η ανωτέρω αξιόποινη πράξη έχει χαρακτηρισθεί ως διαρκές έγκλημα οπότε και μόνη η διατήρηση της επιγραφής στοιχειοθετεί το αυτόφωρο της περιπτώσεως. (Εισαγγελεύς Αρείου Πάγου εγκύκλιος 9 /13-11-2009).

Σας παρακαλώ δια τις αναγκαίες αυθημερόν ενέργειες σας δια την άρση της παρανομίας.

Συνημμένο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.

Θεσσαλονίκη 29 Οκτωβρίου 2010

Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ


Συνημμένο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ αναπόσπαστο τμήμα της καταγγελίας.

Σας καταγγέλλω ότι κατά παράβαση νόμων έχει τοποθετηθεί παρανόμως στο οδικό δίκτυο υπαίθρια διαφημιστική πινακίδα όπως φαίνεται και στην συνημμένη κατωτέρω φωτογραφία και ειδικότερα στο σημείο «Νοσοκομείο Παπαγεωργίου» κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά.

Θεσσαλονίκη 29 Οκτωβρίου 2010

Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.